Grand dessert au chocolat

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de mascarpone los met de whisky en poedersuiker. Doe over in een spuitzak en spuit 4 dikke strepen op elk bord.
  • 2 Zet diagonaal tegenover elkaar aan weerszijden van de streep een bol ijs. Als je wilt voorkomen dat je ijs weg glijd kan je ze ‘vastplakken’ op een druppel mascarpone.
  • 3 Lepel een weinig warme chocoladesaus bovenop de ijsbollen en bepoeder, door een zeefje, de groene Matcha over de borden.

Grand dessert au chocolat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept