Couscoussalade

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 750 ml kokend water over. Roer de korrels na 10 minuten los en laat de couscous afkoelen.
  • 2 Pel en snipper de lenteuitjes. Was de tomaten en snijdt ze in blokjes. Maak de paprika schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Hak de kruiden fijn.
  • 3 Pers de knoflook uit boven een kommetje. Roer er met de olie, het citroensap, zout en peper een dressing van.
  • 4 Meng in een grote kom of schaal de couscous met de groenten, de kruiden en dressing. Verkruimel de feta erboven en serveer met (warm) Turks brood.

Couscoussalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept