Gevuld EENHAPS kerstomaatje

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het kapje van de kerstomaatjes ( eet de kapjes op, of verwerk ze in een salade) Hol ze voorzichtig uit met een theelepeltje en laat ze even goed uitdruppen op keukenpapier.
  • 2 De tomaatjes blijven goed staan op de groeiaanzet.
  • 3 Prop de fijngesneden proscuitto ham in de tomaatjes. Werk met een vork de ricotta en de feta door elkaar en voeg gemalen peper en een snufje paprika poeder toe.
  • 4 Leg een flinke dot op elk tomaatje en werk af met een sprietje bieslook.
  • 5 Ik serveerde hier een Gewürztraminer bij.
  • 6 Variatie met Ganda of Serrano ham en zachte geitenkaas i.p.v
  • 7 feta.
  • 8 Eigen recept en foto

Gevuld EENHAPS kerstomaatje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld Kerstomaatje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ardeens-kerstomaatje
0 min
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept