Ricottabeignets met kruiden

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VOOR 20 STUKS
  • 2 Doe de ricotta bij de bloem en prak met een vork. Voeg de eieren toe, de fijngehakte kruiden, peper en zout: meng goed. Dek af en zet minstens 1 uur in de koelkast.
  • 3
  • 2Verwarm de olie in de friteuse tot 180°C. Neem telkens één koffielepel deeg en laat het deeg met behulp van een tweede
  • 4 lepeltje in de warme olie glijden. Laat 6 of 7 beignets tegelijk bakken gedurende ongeveer 3 min. Keer ze tijdens het bakken om zodat ze rondom goudbruin gebakken zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bak ondertussen de andere.
  • 5
  • 3Serveer warm bij het aperitief.

Ricottabeignets met kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Yotam Ottolenghi's ricottabeignets met sinaasappel en honing
20 min Gebak
Bekijk recept
Ricottabeignets met kruiden
35 min Snack
Bekijk recept