BBQ puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Origineel idee voor op de barbecue; puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot
  • 2 Zorg er voor dat je een beetje rechte paprika’s koopt, die zijn makkelijk om op de barbecue te leggen. Snijd ze dwars doormidden en bestrooi de binnenkant met een beetje peper. Vul ze met geitenkaas en druk stukjes walnoot er tussen. Druppel een beetje honing er over bestrooi met tijm. Leg ze ongeveer 5 minuten op de bbq.Let erop dat de onderkant snel zwart kan worden. Je kunt ze ook eventueel op een stukje aluminiumfolie leggen. Geen lekker weer om te barbecuen? Leg de paprika's dan ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden.
  • 3 BRON Leuke recepten.nl

BBQ puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met Hüttenkäse, parmaham en walnoot
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept