Zoek
" Italiaanse lolly's "
4
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 cherry tomaatjes
12 kleine bolletjes mozzarella
1/2 koffie lepel zest van citroen
1 kl gehakte peterselie
2 kl olijf olie van goede kwaliteit
2 kl tomaat tapenade of pesto uit een potje
Bereiding
1
Voorbereiding
:
2
Snij een kopje af van de tomaatjes en haal met een klein lepeltje de zaadjes eruit.
3
Vul met een klein beetje tapenade en druk er een bolletje mozzarella op.
4
Meng in een kommetje de citroenschil ( zest) met de olie en de peterselie.
5
Bestrijk hiermee de bolletjes mozzarella.
6
Prik ze aan een houten spies en voilà Italian Lollypops.
7
Zet de lolly's in een glas en serveer .
8
Staat heel mooi bij een buffet.
" Italiaanse lolly's " is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept