" Italiaanse lolly's "

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Snij een kopje af van de tomaatjes en haal met een klein lepeltje de zaadjes eruit.
  • 3 Vul met een klein beetje tapenade en druk er een bolletje mozzarella op.
  • 4 Meng in een kommetje de citroenschil ( zest) met de olie en de peterselie.
  • 5 Bestrijk hiermee de bolletjes mozzarella.
  • 6 Prik ze aan een houten spies en voilà Italian Lollypops.
  • 7 Zet de lolly's in een glas en serveer .
  • 8 Staat heel mooi bij een buffet.

" Italiaanse lolly's " is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleine tatins van gekonfijte sjalotten met schilfers parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken noedels met pikante gehaktballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept