ratatouille groentetaart

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 hak de ui fijn en stoof op een zacht vuurtje in een beetje olijfolie. Voeg de uitgeperste look toe. Was en pel de vier mooie tomaten en snij ze in kleine stukjes. Doe ze bij de ui en de look. Laat 30 tot 60 minuten sudderen tot u tomatensaus hebt. Breng op smaak met peper van de molen en zout.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Was de courgettes aubergines, en de resterende tomaten en snij in fijne plakjes. Giet de tomatensaus in een taartvorm of ovenschotel en spreid mooi over de bodem uit
  • 3 leg er beurtelings een plakje courgette, aubergine en tomaat op. Kruid met peper en zout en bedek met een scheut olijfolie. Zet 40 minuten in de oven

ratatouille groentetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentetaart met kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentetaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met verse geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaart met tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept