Tapas van asperges met geitenkaas

4
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de asperges in een bodempje water of gaar ze 30 seconden afgedekt in de microgolfoven.
  • 2 Snijd ze in stukken.
  • 3 Verwijder de korsten van het brood en smeer het brood in met Solo.
  • 4 Verdeel de kaas in plakjes en schik op het brood.
  • 5 Verdeel er de asperges over en breng op smaak met peper.
  • 6 Schuif ze in een op 180° voorverwarmde oven tot de kaas smelt.
  • 7 Schik ze op een schotel en lepel er de honing over.

Tapas van asperges met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept