Pompoensoufflé

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij.
  • 2 Dek af en laat op een zacht vuur garen.
  • 3 Mix glad en voeg de melk en de bloem toe.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
  • 5 Laat indikken tot een gladde saus.
  • 6 Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op.
  • 7 Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas.
  • 8 Spatel er de eiwitten voorzichtig onder.
  • 9 Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over. 1
  • 0 Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.

Pompoensoufflé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensouffl
55 min
Bekijk recept
Pompoensouffle 2
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept