Zoek
Pompoensoufflé
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g Solo
Solo voor de vormpjes
2 eetlepels bloem
1 dl melk
zout
peper
muskaatnoot
3 eieren
2 uien
300 g pompoen vlees
80 g geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij.
2
Dek af en laat op een zacht vuur garen.
3
Mix glad en voeg de melk en de bloem toe.
4
Breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
5
Laat indikken tot een gladde saus.
6
Splits de eieren en klop de eiwitten stevig op.
7
Roer de dooiers bij de pompoenbereiding en breng deze verder op smaak met de kaas.
8
Spatel er de eiwitten voorzichtig onder.
9
Smeer 4 vormpjes in met Solo en verdeel er de bereiding over. 1
0
Schuif ze gedurende 25 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.
Pompoensoufflé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pompoensouffl
55 min
Bekijk recept
Pompoensouffle 2
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept