Spinazietaart

4
24 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het deeg in de taartvorm en prik de bodem in met een vork.
  • 2 Laat de spinazie in de microgolf ontdooien en roer er de eieren en de light room door.
  • 3 Giet in de taartvorm en breng op smaak met peper.
  • 4 Strooi er de kaas over en schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 12 minuten.

Spinazietaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept