Zoek
Spinazietaart
4
24 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 taartbodem in brokkeldeeg
2 dl light room
400 g spinazie (diepgevroren)
2 eieren
peper
100 g kaas (geraspte)
Bereiding
1
Doe het deeg in de taartvorm en prik de bodem in met een vork.
2
Laat de spinazie in de microgolf ontdooien en roer er de eieren en de light room door.
3
Giet in de taartvorm en breng op smaak met peper.
4
Strooi er de kaas over en schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 12 minuten.
Spinazietaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazietaart met pijnboompitten
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met pijnboompitten
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept