Zoek
Gebakje van brikdeeg met 3 kazen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 vellen brikdeeg
75 g geraspte cheddar
75 g roquefort
1 eetlepel Solo
4 eetlepels Solo Vloeibaar
1 dl light room
zout
75 g Geraspte Emmental
100 g champignons
3 eieren
peper
muskaatnoot
gehakte bieslook
Bereiding
1
Snij de champignons in stukjes en stoof ze in de Solo gaar.
2
Klop de eiren los en roer er de kazen bij.
3
Voeg de champignons toe en de light room. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en bieslook.
4
Schik het brikdeeg in verschillende lagen in ovenschaaltjes.
5
Giet er de bereiding in en smeer de deegpunten in met de Solo Vloeibaar.
6
Bak ze in een op 160° C voorverwarmde oven gaar.
Gebakje van brikdeeg met 3 kazen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur-
Bijgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Fris gebakje met lemon curd
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroen paascake
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept