Zoek
Hartige crumble op Provençaalse wijze
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 pakjes geroosterde diepvriesgroenten (2 x 450 g)
50 g versgeraspte parmezaan
zout
100 g Solo
150 g meel
1 koffielepel(s) tijm
peper
4 eetlepels pijnboompitten
Bereiding
1
Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur.
2
Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes of in één grote schotel.
3
Kruid lichtjes, indien nodig.
4
Doe de bloem, de parmezaan en de tijm in een slakom.
5
Kruid met peper en zout, en voeg de goed gekoelde en in-klontjes-gesneden Solo toe.
6
Bewerk het geheel met de vingertoppen en verkruimel de mengeling.
7
Het is niet de bedoeling om een compacte deegbol te verkrijgen, wel grote kruimels.
8
Verdeel de kruimels over de groenten, bestrooi met de pijnboompitten en laat 25 minuten bakken in een warme oven (voorverwarmd op 180°C).
Hartige crumble op Provençaalse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept