Hartige crumble op Provençaalse wijze

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de groenten volledig ontdooien op kamertemperatuur.
  • 2 Verdeel ze over vier aparte ovenbordjes of in één grote schotel.
  • 3 Kruid lichtjes, indien nodig.
  • 4 Doe de bloem, de parmezaan en de tijm in een slakom.
  • 5 Kruid met peper en zout, en voeg de goed gekoelde en in-klontjes-gesneden Solo toe.
  • 6 Bewerk het geheel met de vingertoppen en verkruimel de mengeling.
  • 7 Het is niet de bedoeling om een compacte deegbol te verkrijgen, wel grote kruimels.
  • 8 Verdeel de kruimels over de groenten, bestrooi met de pijnboompitten en laat 25 minuten bakken in een warme oven (voorverwarmd op 180°C).

Hartige crumble op Provençaalse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept