Zurkelsaus

4
25 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotten.
  • 2 Stoof ze in een klein beetje Solo Vloeibaar.
  • 3 Doe ze met de vermouth tot de helft inkoken.
  • 4 Voeg de room toe en laat weer inkoken.
  • 5 Verwijder ondertussen de stengels van de zurkel, spoel de zurkel en dep droog.
  • 6 Snij de bladeren in reepjes.
  • 7 Pers de limoen. Roer de zurkel door de room en laat even meekoken.
  • 8 Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.

Zurkelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept

Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept