Zoek
Zurkelsaus
4
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
3 sjalotten
Solo Vloeibaar
1.5 dl droge vermout
2.5 dl light room
200 g zurkel
peper en zout
1 limoen
Bereiding
1
Pel en snipper de sjalotten.
2
Stoof ze in een klein beetje Solo Vloeibaar.
3
Doe ze met de vermouth tot de helft inkoken.
4
Voeg de room toe en laat weer inkoken.
5
Verwijder ondertussen de stengels van de zurkel, spoel de zurkel en dep droog.
6
Snij de bladeren in reepjes.
7
Pers de limoen. Roer de zurkel door de room en laat even meekoken.
8
Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.
Zurkelsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept
Rolletjes van gerookte zalm met asperges en zurkel
0 min
Bekijk recept