1 Meng in een kom Solo vloeibaar, de knoflook, de uisnippers, de Provençaalse kruiden, de gehakte peterselie, de oregano en de Parmezaanse kaas en leng aan met een beetje water.
2 Breng het geheel op smaak met zout en peper en zet koel.
3 Snij de courgettes overlangs in twee en snij daarna in stukjes van 1/2 cm.
4 Dompel de paprika's even in kokend water, ontvel ze en snij ze daarna in reepjes.
5 Snij de tomaten in schijfjes.
6 Leg de verschillende groenten en de aardappelen – alternerend – dicht bij elkaar in een ovenschotel en verdeel het kruiden-kaasmengsel erover.
7 Bedek met aluminiumfolie en prik een paar gaatjes in de folie.
8 Zet de ovenschotel een uur in een oven van 200-220 °C.
9 Snij de feta in stukken en leg ze in een kleine schaal. Giet er een scheutje olijfolie en een scheutje citroensap over, kruid met een beetje paprikapoeder en peper van de molen en schik er enkele olijven omheen. 1
0 Schuif de 15 laatste minuten mee in de oven .
Ovenschotel van groenten met warme feta is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta