Scampi met champignons

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 125 °C. Was en droog de tomaten.Halveer ze en leg ze op een bakplaat en bestrooi de snijkanten met wat zeezout, peper van de molen, verse tijmblaadjes, wat suiker en enkele druppels olijfolie. Schuif de bakplaat in de oven en bak ze gedurende een uur.
  • 2 Pel intussen de scampi maar laat de staartvin zitten.
  • 3 Reinig de paddestoelen en snij ze kleiner.
  • 4 Pel het uitje en de look en snipper fijn.
  • 5 Een tiental minuten voor de tomaten voldoende gekonfijt zijn, roerbak je de paddestoelen met de ui en de look in Solo.
  • 6 Kruid met peper en zout.
  • 7 Doe hetzelfde met de scampi, in een andere pan met Solo.
  • 8 Schik de paddestoelen, scampi en 2 halve tomaten op 4 borden.
  • 9 Werk af met peterselieblaadjes en dien dadelijk op.

Scampi met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept