Zoek
Mechelse asperges met waterkerssalade
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
20 cl Solo Vloeibaar Light
20 cl light room
8 Mechelse asperges
2 bosjes waterkers
1 blok zachte Hervekaas
peper en zout
8 cl olijfolie
4 cl ciderazijn
Bereiding
1
Schil de asperges en snij ze schuin in 7 stukken.
2
Was de waterkers en droog goed.
3
Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in light room. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
4
Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
5
Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
6
Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.
Mechelse asperges met waterkerssalade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Waterkerssalade met avocado
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Mousseline met carpaccio van asperges
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept