Mechelse asperges met waterkerssalade

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snij ze schuin in 7 stukken.
  • 2 Was de waterkers en droog goed.
  • 3 Maak de saus door de Hervekaas te laten smelten in light room. Kruid met peper en zout en laat inkoken tot een mooi geheel.
  • 4 Bak de asperges gedurende 5 minuten in een pan met Solo Vloeibaar Light en blijf voortdurend roeren. De asperges moeten knapperig blijven.
  • 5 Kruid de waterkers met olijfolie, ciderazijn, zout en peper.
  • 6 Leg de asperges op een bord, schik er de waterkerssalade op en overgiet met de Hervesaus.

Mechelse asperges met waterkerssalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Waterkerssalade met avocado
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dungesneden Aziatische kalfshaas op een waterkerssalade
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Waterkerssalade met kokos en kip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mousseline met carpaccio van asperges
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mechelse koekoek met sinaasappel en sjalot
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van Mechelse koekoek
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde koekoek met een saus van brie
Hoofdgerecht
Bekijk recept