Zoek
Belgische asperges in groentebouillon met gehakt
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 bussels witte asperges
4 hoeve-eieren
bussels peterselie
1 l water
2 blokjes Knorr Bouillon FinesseTuinkruiden
Bereiding
1
Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller.
2
Kook ze al-dente in 1l kokend water met de 2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Tuinkruiden.
3
Laat 5dl van het kookvocht inkoken tot ongeveer 3dl.
4
Kook de eieren hard in water met een scheut azijn, pel ze en hak eiwit en eigeel afzonderlijk fijn.
5
Hak de peterselie fijn
6
Warm het gehakt ei en de peterselie op in de ingekookte bouillon en breng op smaak met zout en peper.
7
Serveer de asperges in een diep bord en nappeer met de bouillon.
Belgische asperges in groentebouillon met gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes met Belgische kaas
10 min
Snack
Bekijk recept
Biefstuk met gegrilde ui
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frankfurterspiesen met frites
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gedroogde tomatentapenade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept