Wortelcake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Klop de boter met de suiker schuimig, voeg één na één de eieren toe.
  • 3 Rasp de schil van de sinaasappel en pers deze uit.
  • 4 Zeef de bloem en vermeng ze met de kaneel en een snuifje zout. Doe er nu de geraspte wortelen het sinaasappelsap en het eimengsel bij. Voeg de hazelnoten en de sinaasappelschil toe.
  • 5 Beboter een cakevorm lichtjes in met solo vloeibaar en bestuif met bloem. Doe het beslag in de vorm en zet deze ongeveer 45 minuten in de oven.

Wortelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carrot cake (wortelcake)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sipke Jan’s Worteltaart
2 uur-
Bekijk recept
Spinazie-wortelcake
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wortelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carrot cake (wortelcake)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sipke Jan’s Worteltaart
2 uur-
Bekijk recept
Spinazie-wortelcake
20 min Bijgerecht
Bekijk recept