champignons in escagotsaus

3
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe boter in de pan, snijd de ui fijn en pers de knoflook. Kort smoren tot ze glazig is.
  • 2 Halve champignons toevoegen en 3 minuten op half hoog vuur bakken. Doe de slagroom, escargotkruiden en de peterselie erbij. Voeg zout en peper naar smaak toe en laat 5 minuten op klein vuur staan. Regelmatig roeren.

champignons in escagotsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept