Asperges op Vlaamse Wijze

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Asperges opzetten in koud water, indien water kookt zout toevoegen en 6 à 8 min laten koken (naargelang de dikte van de asperges). Laten afkoelen in eigen vocht.
  • 2 De eieren hard koken (10 min), en wit splitsen van geel. Geel pletten en wit apart pletten.
  • 3 De ham in blokjes snijden.
  • 4 De asperges in waaiervorm (5 stuks per persoon) op bord schikken. Onderaan ham, wit en eigeel dresseren.
  • 5 De asperges napperen met mousseline saus (zie recept)
  • 6 Serveer de asperges met bieslookpuree.

Asperges op Vlaamse Wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept