Zoek
Groentewok
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ui
1 stukje gember van 4 cm
4 verse shitake paddestoelen
1/2 doosje champignons
1 rode paprika
1/2 broccoli
1 blik babymaïs
100 g sojascheuten
1 bouillonketeltje kip van Knorr
1 teentje knoflook
4 wortels
1 sl Maizena
1 courgette
Bereiding
1
Breng een pannetje met water aan de kook.
2
Maak ondertussen de worteltjes schoon en snij in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de paddenstoelen in plakjes.
3
Neem de pitjes uit de peper en snij in dunne ringetjes. Snij de courgette in blokjes, was de sojascheuten en laat de maïs uitlekken.
4
Schil de gember en hak fijn. Snipper de ui en hak het knoflook.
5
Dompel de plakjes wortel 2 minuten in het kokende water en schep ze eruit. Doe hetzelfde met de broccoli.
6
Bak, in de wok, eerst de gember met knoflook en chilipeper. Als ze beginnen te geuren doe je er de ui bij.
7
Als de ui glazig is volgen de blokjes courgette en na een minuut of 2 de paddenstoelen.
8
Zodra de paddenstoelen geslonken zijn, mogen de broccoli en worteltjes in de wok en vervolgens de minimaïs en sojascheuten.
9
Los de Maizena op met wat water. Roer door de groenten.1
0
Laat er nu het Knorr Bouillonketeltje in glijden en vervolgens nog een koffielepel oestersaus.1
1
Serveer rijst of noedels bij deze groentewok.
Groentewok is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groentewok met curry en kokos
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentewok met gember, balletjes met cashewnoten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentewok met gele rijs
0 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentewok met kip en kruidenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentewok met curry en kokos
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentewok met gember, balletjes met cashewnoten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentewok met gele rijs
0 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groentewok met kip en kruidenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept