Pikante bloemkoolschotel

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Blancheer de bloemkoolroosjes een paar minuten in kokend water met wat zout. Laat ze hierna goed uitlekken. Vet een ovenvaste schaal in. Verhit de olie in een pan en bak de uien, knoflook en het pepertje in 5 minuten bruin. Schep er de Provençaalse kruiden door. Breng op smaak met peper en zout. Leg het mengsel op de bodem van de ovenvaste schaal en leg hierop de bloemkoolroosjes. Schenk er nu de bouillon bij. Klop de room los. Verdeel deze over de bloemkool en bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Zet de schaal onafgedekt 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Pikante bloemkoolschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolschotel met zalm
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel met cashewnoten
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde bloemkool met paprika en ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolschotel
30-60 min -
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept