Zoek
Gevulde champignons
5
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 st helme grote champignons
2 teentjes look
2 st sjalotjes
200 gr mafgere verse kaas
2 eetl fijngehakte peterselie
1 eetl paneermeel
1 takje tijm
Bereiding
1
Borstel de champignons schoon en snijd het steeltje uit de hoedjes. Besprenkel de hoedjes met citroensap tegen het verkleuren.
2
Snipper de steeltjes en de sjalotjes heel fijn en meng ze met de verse kaas.
3
Voeg het geperste knoflook, de peterselie, het paneermeel, de blaadjes van de tijm, peper en zout toe en roer tot een glad mengsel.
4
Vul de champignons met het mengsel en schik ze in ovenschalen.
5
Laat 20 tot 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°C.
Gevulde champignons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept