Gevulde champignons

5
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon en snijd het steeltje uit de hoedjes. Besprenkel de hoedjes met citroensap tegen het verkleuren.
  • 2 Snipper de steeltjes en de sjalotjes heel fijn en meng ze met de verse kaas.
  • 3 Voeg het geperste knoflook, de peterselie, het paneermeel, de blaadjes van de tijm, peper en zout toe en roer tot een glad mengsel.
  • 4 Vul de champignons met het mengsel en schik ze in ovenschalen.
  • 5 Laat 20 tot 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 200°C.

Gevulde champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept