javaanse koolstamppot

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappels gaar. Bak de spekblokjes in een ruime pan. Fruit de knoflook en het uitje na 5 minuten mee. Leg er de Chinese kool op, sluit de pan af met het deksel en laat de groente op niet te hoog vuur in 5 minuten slinken. Roer er naar smaak wat sambal en een scheutje ketjap door. Pureer de aardappels met melk en kruidenstrooisel tot aardappelpuree. Schep de kool mix erdoor. Eet smakelijk!

javaanse koolstamppot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige Indische koolstamppot met shiitake
30 min-
Bekijk recept
Speklapjes met mosterd en frisse koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode-koolstamppot met gebakken appeltjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse rosbief
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Javaanse gevulde omelet
15 min -
Bekijk recept
Rijstschotel met saté
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept