asperges in pancetta en parmezaanse kaas

2
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 was de asperges en schil ze,snij het harde onderste deel eraf. leg ze in een pan en giet er water op todat ze onder staan.voeg zout en breng het water aan de kook.laat 5 minuten zachtjes koken. zet de grill aan,haal de asperges voozichtig uit de pan en pak ze in met pancetta(ongeveer 4 per pakketje en leg ze op een met bakpapier beklede plaat en bestrooi met geraspte parmezaanse kaas. plaats ze onder de grill op de hoogste stand (ongeveer 5 minuten) totdat de pancetta krokant en de kaas gesmolten is.dien meteen op.

asperges in pancetta en parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept