gekarameliseerd witloof in gerookt vlees

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak de witloofjes goudbruin in boter, kruid met peper en zout
  • 2 voeg de stroop toe en laat eventjes karamelliseren
  • 3 flambeer met een goede scheut hasseltse likeur
  • 4 voeg de balsamico toe en laat tot de helft inkoken
  • 5 schep de stronkjes in een ovenschotel, dek af met alufolie en laat in voorverwarmde oven van 175° ongeveer 15 minuten gaar worden
  • 6 haal de stronkjes uit de schaal en leg ze op een snijplank
  • 7 rol ieder stronkje in een plak gerookt vlees
  • 8 roer de graanmosterd nu door het braadvocht en voeg eventueel wat bouillon of water toe wanneer de saus te dik lijkt te zijn
  • 9 serveer de rolletjes met de saus en werk af met wat kruiden en sesamzaadjes

gekarameliseerd witloof in gerookt vlees is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept