Zoek
gekarameliseerd witloof in gerookt vlees
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 stronkjes miniwitloof
1 eetl boter
1 eetl Loonse stroop
2 eetl balsamicoazijn
1 eetl hasseltse likeur
1 theel graanmosterd
8 dunne plakjes gerookt rundsvlees
1 beetje sesamzaadjes en verse kruiden
Bereiding
1
bak de witloofjes goudbruin in boter, kruid met peper en zout
2
voeg de stroop toe en laat eventjes karamelliseren
3
flambeer met een goede scheut hasseltse likeur
4
voeg de balsamico toe en laat tot de helft inkoken
5
schep de stronkjes in een ovenschotel, dek af met alufolie en laat in voorverwarmde oven van 175° ongeveer 15 minuten gaar worden
6
haal de stronkjes uit de schaal en leg ze op een snijplank
7
rol ieder stronkje in een plak gerookt vlees
8
roer de graanmosterd nu door het braadvocht en voeg eventueel wat bouillon of water toe wanneer de saus te dik lijkt te zijn
9
serveer de rolletjes met de saus en werk af met wat kruiden en sesamzaadjes
gekarameliseerd witloof in gerookt vlees is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Potjesvlees
2u35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde varkensblokjes met ananas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersenclafoutis
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept