Gevulde groenten

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de uien, aubergines en courgettes in hun geheel gaar in gezouten water. Reken voor de uien 35 minuten, voor de aubergines 20 minuten, voor de courgettes 5 minuten. Laat uitlekken.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Verwerk ze tot puree.
  • 3 Halveer de gekookte groenten en hol ze lichtjes uit. Laat ze omgekeerd uitlekken. Hak het vruchtvlees fijn en roer het door de aardappelpuree.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer de tomaten en hol ze uit. Hak de tomatenpulp fijn en doe ook die bij de groentepuree. Spoel de paprika's, snij het kapje eraf en verwijder de zaadlijsten.
  • 5 Roer het ei, de kaas en de kruiden door de groentepuree. Breng op smaak met peper en zout. Vul de groenten met de puree en besprenkel ze met olijfolie.
  • 6 Bekleed een bakblik met bakpapier. Zet er de paprika's op en schuif ze in de oven. Zet 15 minuten later de uien en aubergines erbij,
  • 7 en weer 10 minuten later de courgettes en tomaten. Laat nog 10 minuten bakken.

Gevulde groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept