1 Kook de uien, aubergines en courgettes in hun geheel gaar in gezouten water. Reken voor de uien 35 minuten, voor de aubergines 20 minuten, voor de courgettes 5 minuten. Laat uitlekken.
2 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Verwerk ze tot puree.
3 Halveer de gekookte groenten en hol ze lichtjes uit. Laat ze omgekeerd uitlekken. Hak het vruchtvlees fijn en roer het door de aardappelpuree.
4 Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer de tomaten en hol ze uit. Hak de tomatenpulp fijn en doe ook die bij de groentepuree. Spoel de paprika's, snij het kapje eraf en verwijder de zaadlijsten.
5 Roer het ei, de kaas en de kruiden door de groentepuree. Breng op smaak met peper en zout. Vul de groenten met de puree en besprenkel ze met olijfolie.
6 Bekleed een bakblik met bakpapier. Zet er de paprika's op en schuif ze in de oven. Zet 15 minuten later de uien en aubergines erbij,
7 en weer 10 minuten later de courgettes en tomaten. Laat nog 10 minuten bakken.