witlooftaart

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwider de bittere kern uit het witloof.stoof de struikjes kort aan in hete boter.bestrooi met wat suiker peper en zout laat zachtjes stoven tot het beetgaar is.laat uitlekken in vergiet.
  • 2 snij de ham in fijne reepjes. strooi de kaas op de taartbodem. schik het goed uitgelekte witloof erop en ook de hesp.klop de eieren los met de room,peper en zout en snuifje muskaatnoot en giet over de witloof en hesp.bak 30 min in het midden van voorverwarmde oven op 180graden.kijk na of de eieren gestold zijn. dan is de taart klaar. sucses

witlooftaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlooftaart met ham en kruidenkaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witlooftaart
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant met witlooftaart en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlooftaart
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witlooftaart met ham en kruidenkaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
witlooftaart
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant met witlooftaart en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlooftaart
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept