pompoenpuree

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil 600 g aardappelen en 400 g pompoen en snij in grove stukken. Kook de aardappelen samen met de stukken pompoen gedurende 20 min. in water waaraan u 2 blokjes kruidenbouillon toevoegt. Giet af en pureer.
  • 2 Voeg 1 dl room en 20 g boter toe. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Meng er ook 5 fijngesnipperde lente-uitjes onder. Heerlijk met bv. hertengebraad.

pompoenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meringue met reuzenpompoen
Nagerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept