Zoek
Gestoofde witloof met gehaktballen
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1Kg Witloof
650Gr Gehakt
100Gr Solo
1Glas Water
Muskaatnoot
Peper
Zout
Bereiding
1
Was je witloof en snij ze in lengte door 2
2
Laat je boter smelten en voeg je gewassen witloof voeg er de
3
kruiden aan toe en laat ze even wat bruin stoven.
4
Zet daarna je vuur op een klein pitje.
5
Voeg nu je glas water erbij.
6
Rol nu mooie gelijke gehaktballentjes niet al te groot en voeg deze meteen toe bij je witloof
7
Roer niet meteen in je witloof anders gaat je gehakballetjes meteen stuk.
8
Laat dit even mee sudderen tot je ziet dat je gehakballetjes bijna klaar zijn
9
roer nu heel voorzichtig zodat je gehakballetjes wat onder je witloof komt en laat dit nog enkele minuten sudderen tot het klaar is.1
0
Serveer dit met aardappelen mmmmm en smullen maar
Gestoofde witloof met gehaktballen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met jus
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept