Zoetzure Rode Kool

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde rode ui, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en 1 theelepel djinten (komijnpoeder). Bak de rode ui tot het zacht is geworden. Voeg dan 1/2 in reepjes gesneden rode kool toe en roerbak dit mee. Laat het dan op een lager vuur onder afentoe omschudden ongeveer 15 minuten bakken. Voeg dan 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 eetlepels balsamico azijn en peper (naar smaak) toe en warm het allemaal nog een minuut of 5 goed door. De zoetzure rode kool is lekker met gebakken aardappelbolletjes en bv een schnitzel. Eet smakelijk
  • 2 Meer lezen: http://www.brutsellog.nl/category/groenten/page/13/#ixzz14W8FyJKR

Zoetzure Rode Kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept