Gevulde paddestoelen

6
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de paddestoelen proper en verwijder de steel.Hak de steeltjes fijn.
  • 2 Voor de vulling meng je het gehakt,scampi, wortel,pijpajuin,sesamolie ,sojasaus,
  • 3 maizena(1e),het ei ,de rijstwijn,suiker , zout (1e) en de fijngehakte steeltjes heel goed.
  • 4 Vul het binnenste van de paddestoel op met het mengsel.
  • 5 Maak het deeg met de maizena,bloem,water,melk, bakpoeder, zout en peper.
  • 6 Verwarm de wok met olie tot ze middelmatig heet is .Dip de paddestoel in het deeg en frituur ze, zet het vuur niet TE hoog en bak ze tot ze een gouden kleur hebben.

Gevulde paddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept