Witte asperges op z'n Vlaams met grijze

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren hard (6 minuten) en laat ze afkoelen. Pel ze vervolgens en prak ze met een vork.
  • 2 Kook de asperges gedurende 4 minuten in kokend, gezouten water (opgelet: ze moeten krokant blijven!).
  • 3 Verhit de Solo in een hete pan. Voeg hier de eieren, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Laat alles warm worden en voeg dan de gehakte peterselie toe.
  • 4 Dresseer de asperges en overgiet met de eierbereiding. Werk af met de grijze garnaaltjes.

Witte asperges op z'n Vlaams met grijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine soufflés met grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept