Zoek
Knolselderpuree
2
10 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 bol knolselder
12 stuks aardappelen
1/2 blokje gevogeltebouillon
2 soeplepels room
1 snuifje nootmuskaat
peper en zout
Bereiding
1
Schil de selder en aardappelen en snij ze in schijven.
2
Doe alles in de cocotte met een bouillonblokje en glas koud water.
3
Bedek en kook gedurende 25 minuten. (13 minuten in de snelkookpan). Zout en peper.
4
Mix en voeg de room en nootmuskaat toe. Goed warm opdienen.
Knolselderpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept