groen, groener, groenst

3
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Broccoli in roosjes verdelen en wassen. Wortelen schillen en schuin in schijfjes snijden. Sluimererwten wassen. Champignons poetsen en halveren.
  • 2 Zoutwater met suiker aan de kook brengen. Broccoli, wortelen en sluimererwten toevoegen en 3 minuten laten koken. Groente met een schuimspaan uit de pan halen, met koud water laten schrikken en uit laten lekken.
  • 3 Solo in een pan verhitten. Champignons toevoegen, ca 1-2 min smoren en op smaak brengen met zout en peper.
  • 4 150 ml groentekookwater en boursin cuisine toevoegen en verwarmen. Geblancheerde groenten en erwten toevoegen en op klein vuur beetgaar laten worden. Peterselie eronder roeren en op smaak brengen met zout en peper.

groen, groener, groenst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept