Balletjes in tomatensaus

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui en de knoflook.
  • 2 Stoof de ui glazig in wat solo en bak de knoflook even mee.
  • 3 Voeg de tomaten toe. Kruid met provençaalse kruiden, peper en zout en laat de saus 10 min zachtjes stoven.
  • 4 Reinig intussen de champignons en hak ze zeer fijn.
  • 5 Vermeng het quorngehakt met de champignons, het paneermeel en de eieren.
  • 6 Breng het mengsel op smaak met mosterd, oregano, peper en zout.
  • 7 Mix de tomatensaus tot ze mooi glad is.
  • 8 Maak platte balletjes van het quornmengsel en bak ze in de solo.
  • 9 Verdeel de tomatensaus over de balletjes en serveer.

Balletjes in tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept