Hongaarse goulash met seitan

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de uien en de knoflook. Reinig de champignons. Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika's in stukjes en de champignons en olijven in schijfjes.
  • 2 Stoof de uien glazig in wat solo.
  • 3 Voeg de knoflook, de paprika's en de champignons toe en laat ze even meestoven.
  • 4 Blus met rode wijn en voeg dan de tomatenstukjes toe. Kruid met paprikapoeder, komijnzaad, oregano, peper en zout.
  • 5 Snijd de seitan in stukken en bak ze in de pan aan alle kanten goudbruin.
  • 6 Voeg de seitan en de olijven toe aan het groentestoofpotje en laat alles pruttelen tot de paprika's gaar zijn.

Hongaarse goulash met seitan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gratin van aubergine en seitan
Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarisch pannetje, seizoenslaatje met sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggieballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Risotto Met Quinoa
0-10 min -
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept