Puree van topinambour

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de topinambour niet te dun, tot op het witte gedeelte, snij in blokjes, snipper de sjalotten, pel het lookteentje en laat het heel, kook de groenten in licht gezouten water, verwijder het lookteentje, plet de groenten met een vork,
  • 2 Duw de puree in een dreseerring en dien op bijvoorkeur met vlees.

Puree van topinambour is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van cantharellen en aardpeer met salie
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van cantharellen en aardpeer
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept