Tapenade (olijf)

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gebruik bij voorkeur olijven van Crespo (te vinden bij Turkse/Marokkaanse kruidenier). Laat de olijven en kappertjes uitlekken. Alles in de keukenmachine en fijnmalen. Doorlopend kleine hoeveelheden olijfolie toevoegen tot wanneer men de juiste substantie en smeuïgheid bekomt. Naar smaak peper en een snuifje Provençaalse kruiden toevoegen. Serveer met spiesjes vers Turks brood of schijfjes Stokbrood. Al dan niet geroosterd met een strijkje olijfolie.

Tapenade (olijf) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept