asperge champignon kerrieschotel met tofu

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten. Snijd de asperges in stukken van 4 cm lang, halveer de paprika en snijd in vingerdikke repen. Snijd de ajuin, snijd de champignons in vieren. Snijd de tofu in kleine blokjes.
  • 2 Verwarm de solo in een wok of kookpot op matig vuur. Schep de ajuin en ajuin een keer om in de solo. Voeg vervolgens al roerend de asperges en de champignons toe. Bestrooi de groenten met kerrie en schep om. Roer de sojasaus en de room er door en kruid met peper en zout. Voeg de tofu en de koriander of peterselie toe en laat opkoken.

asperge champignon kerrieschotel met tofu is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept