2 Omwikkel de witloofstronkjes met keukentouw en kook ze +/- 5 minuten in lichtgezouten water, of stoom ze.
3 Rooster de sesamzaadjes in een anti-kleefpan zonder vetstof.
4 Kruid het paneermeel met pezo en meng het met de geroosterde sesamzaadjes.
5 Klop de eieren los, snij de kaas in
4
6 Snij de witloofstronken in de lengte open en leg op één helft een half sneetje kaas, vouw terug toe en snij overtollige kaas af.
7 Wikkel ieder stronkje witloof in een sneetje hesp en wentel daarna de rolletjes door het losgeklopt ei, vervolgens 2 maal door het paneermeel zodat ze goed bedekt zijn met broodkruim, druk lichtjes aan.
8 Smelt 2 à 3 el solo in een anti-kleefpan en bak de rolletjes aan alle kanten goudbruin.
9 Serveer de witloofrolletjes met aardappelpuree en versier met gehakte peterselie.