Groentesnippers met zoetzure dipsaus

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem boven een kom en voeg de cayennepeper en een mespunt zout toe.
  • 2 Maak een kuiltje in het midden.
  • 3 Klop geleidelijk de olie en het koude water door de bloem tot een glad beslag is ontstaan.
  • 4 Kook de groenten 5 min in kokend water en laat ze goed uitlekken.
  • 5 Klop de eiwitten stijf en spatel deze voorzichtig door het beslag.
  • 6 Haal de groenten door het beslag en schud het teveel eraf.
  • 7 Verhit de olie tot 180°C.
  • 8 Frituur de groenten in porties in 1 à 2 min goudkleurig.
  • 9 Haal ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.1
  • 0 Breng alle ingrediënten voor de saus in een pan al roerend aan de kook tot een dikke en heldere saus is ontstaan.1
  • 1 Serveer deze saus bij de groentesnippers.

Groentesnippers met zoetzure dipsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Op zijn vel geroosterde kabeljauwfilet met
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili con carne I
Bekijk recept
Preiroomsoep met gedroogde ham
0 min
Bekijk recept
Preiroomsoep met gedroogde ham
0 min
Bekijk recept