Zoek
portobello met groenepesto
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 portobello's
1 bolletje mozzarella
1 sjalot
4 eetlepels groene pesto
1 eetlepel peteselie (gehakte)
1 eetlepel pijnboompitten
pezo naar smaak
Bereiding
1
verwarm de oven voor op 180 graden.
2
hak de peterselie fijn.
3
borstel de portobello's schoon en hak de steeltjes fijn.
4
snipper de sjalot en stoof ze in 1 el olijfolie.
5
voeg er de gehakte steeltjes bij.
6
roerbak tot het vocht verdamt is, breng op smaak met pezo.
7
haal van het vuur. snij de mozzarella in kleine blokjes en vermeng met de steeltjes, pesto en peterselie.
8
vul de portobello's met het mengsel, bestrooi met de pijnboompitten en zet 10 minuten
9
in de warme oven.
portobello met groenepesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stokbroodje
10-20 min -
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept