portobello met groenepesto

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180 graden.
  • 2 hak de peterselie fijn.
  • 3 borstel de portobello's schoon en hak de steeltjes fijn.
  • 4 snipper de sjalot en stoof ze in 1 el olijfolie.
  • 5 voeg er de gehakte steeltjes bij.
  • 6 roerbak tot het vocht verdamt is, breng op smaak met pezo.
  • 7 haal van het vuur. snij de mozzarella in kleine blokjes en vermeng met de steeltjes, pesto en peterselie.
  • 8 vul de portobello's met het mengsel, bestrooi met de pijnboompitten en zet 10 minuten
  • 9 in de warme oven.

portobello met groenepesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbroodje
10-20 min -
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept