- Schil de asperges zoals je een wortel zou schillen. Stoom of kook de asperges (+-30 à 40 mins stomen)."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Schil de aardappelen en kook in water. Voeg als het water kookt ook 1 groentebouillonblokje bij, dat geeft een lekkere smaak aan de aardappelen. "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Als de asperges nog 10 minuten moeten stomen, kook ik 2 eitjes (of als je liever vis hebt, kan je ook wat kabeljauw stomen bij de asperges, ook een halfuurtje) en maak ik de saus: "},{"@type":"HowToStep","text":"4. * Neem een kleine pot en laat de boter smelten op een laag vuurtje. "},{"@type":"HowToStep","text":"5. * Voeg al roerend de bloem toe"},{"@type":"HowToStep","text":"6. * Laat 1 minuutje staan op het vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"7. * Giet de melk er in kleine hoeveelheden bij , roer goed. Na enkele minuten zie je dat de saus goed begint te binden. "},{"@type":"HowToStep","text":"8. * Voeg er 3/4 van de garnalen bij en indien je graag gekruid eet ook nog wat peper en 1/4 van een bouillonblokje. Laat de saus nog enkele minuten de smaak van de garnalen opnemen en dan is alles klaar. "},{"@type":"HowToStep","text":"9. Smakelijk"}],"recipeYield":"2 "}