Champignons gevuld met room tapenade

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  • 2 Pureer de olijven,knodflook,kappetjes en tijm in de keukenmachine.
  • 3 Hou de substantie grof.
  • 4 Voeg de roomkaas toe met de truffelolie en pureer tot een smeuïge grove tapenade.
  • 5 Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • 6 Vul de champignons met een lepeltje tapenade en druk steeds 2 champignons met de vulling tegen elkaar en steek er een prikker door..
  • 7 Bestrijk de champignons met olijfolie en rooster ze in een grilpan rondom bruin en gaar in ca 5 min.
  • 8 Tip Vervang de kappertjes door 1 à 2 ansjovisjes.

Champignons gevuld met room tapenade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept