Zoek
Champignons gevuld met room tapenade
4
25 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
olijfolie zou en peper
500 gr kastanje champignons
100 gr gemarineerde olijven in olijfolie
1 teen knoflook
1 tl kappertjes
1 tl gedroogde tijm
2 el roomkaas naturel
1 klein scheutje truffelolie
Bereiding
1
Boen de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
2
Pureer de olijven,knodflook,kappetjes en tijm in de keukenmachine.
3
Hou de substantie grof.
4
Voeg de roomkaas toe met de truffelolie en pureer tot een smeuïge grove tapenade.
5
Voeg peper en zout naar smaak toe.
6
Vul de champignons met een lepeltje tapenade en druk steeds 2 champignons met de vulling tegen elkaar en steek er een prikker door..
7
Bestrijk de champignons met olijfolie en rooster ze in een grilpan rondom bruin en gaar in ca 5 min.
8
Tip Vervang de kappertjes door 1 à 2 ansjovisjes.
Champignons gevuld met room tapenade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept