Groentetaartje met geitenkaas en mosterd

8
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol het deeg uit en bekleed er beboterde vormen mee.
  • 2 Prik het deeg in en leg er bakpapier en gedroogde peulvruchten in.
  • 3 Bak ze gedurende 8 minuten in een oven van 180°C voor, laat wat afkoelen en verwijder papier en peulvruchten.
  • 4 Meng de eieren met de room, de kaas, de fijngesneden groenten, peper, zout en muskaatnoot.
  • 5 Vul hiermee de taartjes en bestrooi ze met de gemalen kaas.
  • 6 Bak ze gedurende 20 minuten verder in een oven van 180°C.
  • 7 Klop ondertussen een emulsiesaus: de eierdooiers met een scheutje water en het citroensap op een vuurtje luchtig opkloppen. Voeg er in een straaltje de gesmolten boter bij en werk af met de room. Controleer de smaak en roer er de mosterd onder.
  • 8 Ontvorm de taartjes en serveer ze met wat saus.

Groentetaartje met geitenkaas en mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Groentetaartje met zeebarbeel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentetaartje
60 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mediteraans Groentetaartje Met Geitenkaas
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Kaas-groentetaartje
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept