Tomaten kasundi (chutney)

4
90 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kasundi is een Indische pittige chutney dat bij rijstgerechten zoals sambal geserveerd kan worden. Om de kasundi te maken plaatst u alle ingrediënten in een pan en laat u dit 1 tot 1½ uur sudderen totdat de olie boven komt drijven.De kasundi kan uiterlijk 2 weken in de koelkast worden bewaard of in gesteriliseerde glazen worden afgevuld. Voor het serveren moet u de kasundi eerst even goed door roeren.

Tomaten kasundi (chutney) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept