Asperges met parmezaanse kaas

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Breng een pan water met een mespunt zout aan de kook en kook de asperges 3 min. Laat uitlekken en doe ze in de ovenschaal.
  • 2 Smelt de boter in een kleine steelpan. Schenk de boter over de asperges en schep op. Bestrooi met de kaas en zet 10 min in de oven zodat de kaas smelt en lichtbruin kleurt.Je kunt de asperges een 1/2 dag van tevoren koken. Volg ter plekke stap
  • 2Bevat p.p. 150 kcal* 9 g ewit* 11 g vet* 3 g koolhydraten* prijs p.p. € 1,50Tip: eet er geroosterde sneetjes ciabatta bij die zijn ingewreven met een 1/2 teen knoflook.

Asperges met parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept