Gezonde

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie op middelhoog vuur.
  • 2 Voeg de knoflook en ui toe en bak deze gedurende 3 á 4 minuten totdat de ui en knoflook zacht gebakken zijn.
  • 3 Voeg vervolgens de courgette en bak deze al roerende gedurende 3 á 4 minuten totdat ook de courgette zacht is. Zodra de courgette zacht gebakken is de paprika en champignons toevoegen en deze gedurende 6 á 8 minuten bakken totdat ze zacht zijn geworden.
  • 4 Voeg de tomaten toe en bak deze al roerende gedurende 2 minuten zodat de tomaten warm worden. Roer de basilicum door het gerecht en laat het gerecht nog 1 minuut door bakken. Kruid het gerecht op smaak met peper en zout.
  • 5 Verdeel het gerecht in porties en bestrooi deze met Parmezaanse kaas en garneer elke portie met een blaadje basilicum voordat je deze smakelijke groenteschotel serveert.
  • 6 Weer eens wat anders zo'n combischotel.

Gezonde is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Gezonde kabeljauwroerbak
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig broodje avocado
Bekijk recept
Courgette advocado soep
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gezonde eiersalade
Bekijk recept
Gezonde kabeljauwroerbak
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittig broodje avocado
Bekijk recept
Courgette advocado soep
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept