Aspergesalade met champignons

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De asperges zorgvuldig schillen en de houterige uiteinden verwijderen, in kokend water met een beetje zout en boter en suiker ongeveer gaar koken. De asperges eruit halen en in gelijkmatige stukken verdelen.
  • 2 De champignons in dunne schijfjes snijden. Het sjalotje heel fijnhakken. De peterselie fijnhakken. Van olie, azijn, zout, peper en het sjalotje een slasaus bereiden.
  • 3 De champignonsen de asperges op borden schikken. De slasaus, de peperkorrels en de peterselie erover verdelen.

Aspergesalade met champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept